Születésnapi parti

KRALSKA VODKA italokkal színes születésnapi partit varázsolhat családjának és barátainak egyaránt! Széles kínálatunkban mindenki megtalálja a bulin kedvének való ízt, vagy elkészítheti kedvenc koktélját! Ajándék üveg az ünnepeltnek!

Esküvő

Egy esküvőn több szempontnak is meg kell felelni. A násznép létszáma megköveteli a nagy mennyiségű italt. KRALSKA VODKA egy minőségi, sokszínű, mégis költséghatékony megoldás, így tökéletes választás a "Nagy Nap" szervezésekor. Előzetes kóstolási lehetőség a jegyes párnak!

Céges buli

Egy céges rendezvény hozzátartozik a vállalat arculatához, így szükségszerű az igényes szervezés. Ebben lehet társa a KRALSKA VODKA, mely elegáns, finom, számtalan koktél variáció elkészítésére alkalmas. Így, a cég összes dolgozója megtalálja a kedvére való italt a partin.

Minden más

Akár az előbb említett rendezvények, akár más esemény szervezésén dolgozik, a KRALSKA VODKA családra mindig számíthat! Italkínálatunkban minden vendége megtalálja a kedvére valót! Ha partit szervez, keressen bátran!

Költséghatékony

A webáruházban található árakhoz képest, mivel egy rendezvényen nagyobb mennyiségű ital szükséges, egyedi kedvezményes árakat dolgozunk ki Önnek. Így minőségi italokat kínálhat csodás áron partiján.

Együttműködés

A drinkstellar megkönnyíti a rendezvény lebonyolítását. Írja meg ajánlatkérésében hány fővel számol partiján, és készítünk egy kalkulációt az esetleges fogyasztásra, továbbá az italokat is kiszállítjuk a helyszínre ingyenesen!